Welkom bij Vidi-Jop!

digital video producer

Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Diverse mogelijkheden:

documentaires online video evenementen

Lees meer

Onderwijs:

promotiefilms
voor scholen lesmateriaal workshops

Lees meer

Bedrijven:

promotiefilms presentaties reportages

Lees meer

Overheden:

e-learning
event registraties voorlichtingsfilms

Lees meer

Video editing:

jouw materiaal
mijn edit

Lees meer

Special skills:

drone
lipdubs
bevoegd docent internationaal

Lees meer

Registraties:

evenementen theater
festivals

Lees meer

Workshops:

editing
filmen
videoclip maken

Lees meer
Jop Stevens

wie ben ik

Mijn naam is Jop Stevens. Na jaren in het onderwijs werkzaam te zijn geweest, ben ik sinds 2006 videomaker. Ik doe afwisselende opdrachten voor scholen, overheden en in het bedrijfsleven. Door mijn ervaring en brede interesse kan ik meedenken over de inhoud en vorm, iets wat mijn klanten als prettig ervaren.

portfolio

videomaker

wat doe ik

Concepten bedenken, scripts maken; een goede voorbereiding maakt de uitvoering makkelijker. Het filmen, zowel registreren als regisseren, is de actieve en leuke kant van mijn vak. In de montage komt alles samen. Ik hou ervan om een verhaal vlot te vertellen en dat zie je in de montage terug, dynamisch, ritmisch en muzikaal. Natuurlijk kan ik mij ook volledig aan de wensen van de opdrachtgever aanpassen.
videomaker

nog meer...

Interactieve video behoort ook tot de mogelijkheden. Door de verscheidenheid aan opdrachten ben ik uitgegroeid tot allround filmmaker. De nadruk ligt bij mij op interactie, de menselijke kant. Mensen vinden het soms spannend om gefilmd te worden, daar goed mee omgaan vind ik belangrijk. Het moet ook leuk zijn om een productie te maken.
Testimonials

SUPER! Iedereen reageert hier enthousiast, goed mooi, fris gemonteerd.

Martijn Wokke

ondernemer

Bedankt voor het maken van deze hele mooie herinnering aan een zonnig, gezellig 18e verjaardagsfeest van Asja

Astrid

blije moeder

Fantastische middag gehad. Jop maakte met zijn vakwerk de dag helemaal af. Het resultaat: een te gekke videoclip waar we nog lang van zullen genieten!

Hanneke

vrijgezel

Hi Job, de lipdub op de Driemaster is ronduit geweldig geworden, fantastisch hoe je alle kinderen zo enthousiast hebt gekregen!

Arno

leerkracht

Wauw, de video is echt superleuk geworden! Ik heb echt een hele gezellige dag gehad, het was een bijzondere ervaring en dan ook nog eens zo'n mooi aandenken!

Anneke

Ik heb net de DVD vier keer achter elkaar bekeken. Het is je perfect gelukt er een warm, lief en feestelijk document van te maken!

Carlijn en Niels

bruidspaar
Martijn Wokke
Astrid
Hanneke
Arno
Anneke
Carlijn en Niels

Portfolio

Opdrachtgevers

Contact informatie

 info@vidi-jop.nl
 06 2657 6440